Toezicht conform CUR-aanbeveling 114+

Vanuit de rol van proactief en meedenkend toezichthouder voegen de toezichthouders van Maarten van der Pol waarde toe aan het hele proces. Indien gewenst neemt het toezicht daarbij ook een coördinerende rol op als het gaat om maatvoering, monitoring (bijvoorbeeld trillingsmetingen en geluidsmetingen) en inspectie van het werk na aanbrengen (bijvoorbeeld akoestische doormeting, visuele inspectie en verwerking van xyz-as inmetingen door maatvoering.

We schrijven met een reden de “plus” achter CUR-aanbeveling 114. Een regulier toezichthouder werkt altijd zonder beslissingsbevoegdheid. Wij kunnen, waar gewenst en met goede afstemming, ook in naam van onze opdrachtgever acteren. Een verantwoordelijkheid die we aandurven met onze ervaring en kennis als fundament. Uiteindelijk is het natuurlijk aan de opdrachtgever welke mate van verantwoordelijkheid we krijgen, maar of het nou vanuit directievoering UAV of vanuit een aannemer of bouwcombinatie is: met ons staat u sterk in het werk.

Om een vrijblijvende offerte te ontvangen neemt u contact met ons op per e-mail (info@maartenvanderpol.nl) of telefoon (085-0185690). Laat bij uw aanvraag in ieder geval de volgende zaken weten:

  • Korte projectbeschrijving (inclusief paalsysteem/systemen, aantal funderingsstellingen en aantal te produceren palen)
  • Verwachtte startdatum
  • Verwachtte projectduur in werkdagen of maanden
  • Projectlocatie
  • Werktijden en werkdagen (eventueel verwacht overwerk, nachtwerk, weekendwerk)

Meer informatie? Lees onze informatiebrochure (PDF) of neem contact met ons op!