Vacature Toezichthouder Funderingswerk (1 FTE)

Zie jij jezelf buiten werken, weer of geen weer? Kijk je altijd minimaal drie stappen vooruit en ben je toe aan een uitdaging in telkens weer een nieuwe omgeving? Dan ben jij misschien de toezichthouder die we zoeken.

Zoals je ook op onze website en in onze brochure kan lezen richten wij onze dienstverlening op het verzorgen van senior en specialistisch toezicht bij funderingswerk, en dan met name bij in de grond gevormde paalfunderingen.

Als toezichthouder bij Maarten van der Pol zorg je niet alleen dat de vereiste data dagelijks gerapporteerd wordt, maar draag je met inzicht in het bouwproces, in de gebruikte technieken, in grondmechanica en in betontechnologie ook bij aan een voorspoedig verloop van het project. Waar toezicht van Maarten van der Pol is zijn faalkostenreductie en goede communicatie de norm. Dit alles – vanzelfsprekend – vanuit een onafhankelijke positie, want goed is goed en fout is fout.

Ervaring in de bouw en een geldig VCA certificaat zijn een pré, maar niet vereist. Wel moet je rekening houden met een langere inwerkperiode (tot zes maanden voor je eerste paalsystemen) als je geen ervaring hebt. Van iedereen verwachten we natuurlijk een leergierige mentaliteit. Bij voorkeur heb je een bouwtechnische opleiding.

Salaris is afhankelijk van je inzetbaarheid en ervaring, begin je helemaal blanco dan start je op een bruto maandsalaris van € 2.500 euro. Zodra je echter zelfstandig projecten kan draaien groeit je salaris met je mee, tot maximaal € 3.500 euro. Naast 24 vakantiedagen en 12 ATV dagen horen ook reisuren, scheidingsgeld en bij overuren een toeslag van 100% bij de arbeidsvoorwaarden.

Gelieve alleen te reageren wanneer je bereid bent tot werken in de kost of kilometers maken, wij houden toezicht in heel Nederland. Reacties voorzien van motivatie en CV mogen naar info@maartenvanderpol.nl. Alle sollicitaties worden beantwoord, kom je niet in dienst dan vernietigen we je gegevens altijd binnen 2 maanden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.